Friday, November 25, 2016

My luxury gift guide or wishlist for Christmas & Birthday!




I know from my friend or boyfriend I am not an easy person to find out what I want or what in my wishlist is. It's always hard for my friend and boyfriend especially to find me a gift. Actually is always easy to find the thing I want outside there, the problem is somehow the thing that I want and like is just too expensive that sometimes I also hate myself about it because I don't want and I never ask someone to buy it for me but I normally work hard to get what I want. But now I will try to share this wish with everyone if anyone really interesting to know about it and why. I will basically keep updated this page (add more or remove once the wish is no longer on the list anymore) and put this page on the right page as wishlist. so dont forget to keep on checking! :p

Aku tau dari beberapa teman atau pacar kalau susah sekali mencari tau kado buat aku. Padahal sih nggak begitu susah, semua barang yang aku impikan mudah sekali dicari dimana-mana. Sayangnya barang-barang itu memang cukup mahal dan terkadang aku juga sebal sendiri dibuatnya. Aku tidak pernah benar-benar membicarakan soal ini karena aku tidak pernah dan gak ingin meminta ke teman atau pacar untuk membelikan kado buat aku. Semua barang yang ada di wishlist aku dan aku inginkan semuanya hasil kerja keras aku sendiri atau ya kado dari keluarga dimana keluarga menurut aku orang terdekat yang tidak mengharapkan balasan apa-apa. Tapi jika memang banyak teman dan pacar yang tertarik mencari tau, apa boleh buat, aku share wish list aku dan tinggal kalian putuskan sendiri apa benar-benar ingin tau apa yang ada di wishlist aku. hehe.


1. Balenciaga mini city metallic edge in gold hardware, why? Balenciaga is such a classic bag that for me as a bag lover and collector it is just a must to have it one. The mini one is fit perfectly on my body. The leather of the metallic edge is more durable with the metallic touch is just look amazing, pretty and edgy at the same time. Just can't resist! (Retail 1145 Euro)

1. Balenciaga mini city metallic edge gold hardware, kenapa? Balenciaga merupakan salah satu brand klasik yang buat aku pecinta tas matter untuk punya di koleksi aku. Ukuran mini pas sekali di badan aku. Dengan kulit metallic yang lebih tahan lama dan mengkilap membuat tas ini terlihat sangat wow, cantik dan keren dalam satu tampilan. Beneran gak tahan! (Retail 1145 Euro)




2. Comme des garcon in black polka dots size XS, Why? I have the stripes version and I really like it. I think why not to have another one? haha. And the polka dots with a red heart in black is just adorable. what do you think? (Retail 180 Euro)

2. Comme des garcon in black polkadot size XS, Kenapa? Aku sudah punya versi yang garis dan aku suka banget. Jadi aku pikir kenapa enggak punya satu lagi? haha. Dan versi polkadot dengan hati merah berwarna hitam bener-bener deh suka banget! hahaha gimana menurut kamu? (Retail 180 Euro)
3. Bring back to tiffany bracelet, Why? Just curious with the brand and quality (I am a designer, for me, it is important to know lots of quality from others brand). And this one look cute and the cheapest one from tiffany with their iconic color on the heart. Again such a classic piece! (Retail 170 Euro)

3. Bring back to tiffany bracelet, Kenapa? Penasaran dengan brand dan kualitas (Karena aku designer, buat aku penting coba-coba barang dari brand lain untuk perbandingan). Dan yang satu ini manis sekali dengan warna iconic dari tiffany. Lagi-lagi klasik! (Retail 170 Euro)


4. Valentino lock bag size medium in Black, tried the small one and didnt work, now craving the medium size. hmmm

5. Small Givenchy Antigona shiny leather in black. DAMN yeah currently i love everything shiny!

So guys that was it, I bet you know that I'd love classic pieces and love to try something new that is luxurious hahaha but of course good quality. What can I say... Hope you'd enjoy it! 

P.S where to find them? Balenciaga.com/ Closest Boutique, Comme des garcon boutique, Tiffany & co, Gucci, Valentino, Givenchy










No comments:

Post a Comment