bags

My Handbags Collection Review!

3:15 AM






As you know that I am crazy about handbags. If anyone wanted to know deeper review about any bags in my collection just let me know! I used to have around 30 handbags, but since I get older and wiser I decided to sold half of the collection and just keep the bag that I'd love the most to wear and of course the classic! Below you can find the other 4 (because one is in my Christmas present :p)

Kalian sudah pada tahu kan kalo aku penggila tas. Ini cuma sebagai wadah buat kalian yang juga penggila tas dan ingin tau lebih banyak dan lebih dalam soal tas aku yang mungkin kalian ingin juga punya, atau rencana membeli tapi karena harganya yang cukup mahal kamu enggak mau dong salah memilih atau membeli. Disini aku bisa kasih review mendalam dan info apakah ini worth it untuk dibeli. Aku juga bisa berbagi soal kenapa tas-tas ini yang aku simpan dan 15 tas lainnya aku jual. Karena 15 tas ini tas-tas yang paling aku suka pakai dan tentunya klasik! sehingga sampai beberapa tahun kedepan atau mungkin sampe aku jadi nenek-nenek dan mau menurunkan tas-tas ini ke anak-anakku pastinya akan tetap out there and stand up! Di bawah kamu bisa lihat 4 list lainnya (Karena 1 lagi masi rahasia! Hadiah natal buat aku :p)




The other two are basically Aigner sling bag, Longchampamp le Pliage limited edition and Small Fossil Sling Bag ( I cant find the pictures online, seems really no so it bag, but love it so much!) Below you can find all the list from the oldest to the newest. Just let me know which bag you want me to make a review ;)

Dua lagi aku tidak bisa menemukan gambarnya di internet, yaitu Aigner sling bag, Longchampamp le Pliage limited edition dan Small Fossil Sling Bag. Bisa dilihat jika tas tersebut hanya seasonal, kamu bakalan susah mencarinya dimana-mana. Dan kemungkinan model tersebut tidak akan selamanya hits, contoh seperti itu yang biasanya membuat aku end up menjual mereka. Karena harganya akan cukup turun dari harga ketika aku pertama beli. Di bawah ini kamu bisa lihat daftar lengkap dari yang paling lama dan paling baru. Tinggal tulis komentar ya jika ada yang ingin aku ulas lebih dalam! ;)

1. Baobao Issey Miyake Bag in White size Small
2. Michael by Michael Kors Bucket Bag Gold Hardware in Black
3. Small Fossil Sling Bag Gold Hardware in Black
4. Tory Burch Backpack Gold Hardware in Black
5. Phillip Lim Mini Pashli Gold Hardware in Blue
6. Mulberry Mini Alexa Gold Hardware in Tan
7. Longchamp le Pliage Limited Edition Silver Hardware in Black
8. Aigner Sling/Postman Bag Gold Hardware in Grey
9. Stella Mccartney Mini Falabella Silver Hardware in Black
10. Gucci Soho Chain Gold Hardware in Black
11. Gucci Dionysus Medium Silver Hardware Monogram in Black
12. Mcm Xmini Stark Bebeboo Backpack Silver Hardware in Black
13. YSL Mini College Bag Silver Hardware in Black
14. Pinko Love Seasonal Bag Gold Hardware in Black
15. ????!!!
16. ????!!!
17. ????!!!



lifestyle

Early Christmas Gift & Chit Chat

9:18 AM



So after my trip to Hamburg, I finally found my time and my budget to do my Christmas shopping for myself. I found December is such amazing and happy month though even in my current situation of keep looking for a job and take a break from my German class (but I am still learning by myself at home!). Maybe no one of you knows that I am currently clearing off my closet. I managed selling things I don't use anymore and successfully sold 22 of my bags (I promise to myself just keep 17 bags and now even less to 15 bags that I think I will stick to this number! less is more. Haha) also some clothes and my watch to earn some money so I can still go out and buy lovely things for myself. So here I am shared my present! The big one I will reveal it after Chrismas. So stay there ;)

Jadi setelah trip aku ke Hamburg, akhirnya aku bisa menemukan waktu dan budget yang tepat untuk Christmas shopping buat diri aku sendiri. Aku suka sekali dengan bulan Desember. Bulan Desember menurut aku memiliki kecerian tersendiri dan penuh warna walaupun dengan keadaan aku sekarang yang sedang giat mencari kerja dan cuti belajar bahasa Jerman (tapi aku masi belajar sendiri di rumah loh!). Dan aku mau cerita sedikit, mungkin diantara kamu yang membaca blog aku belum tahu kalau belakangan ini aku juga sedang giat membersihkan lemari aku dan menjual barang-barang yang sudah tidak terpakai lagi. Hasilnya, aku berhasil menjual 22 tas aku (seperti di blog sebelumnya aku pernah bilang kalau aku hanya ingin menyimpan 17 tas saja namun sekarang aku bahkan cuma punya 15 tas! yang membuat aku bahkan berfikir sepertinya 15 itu angka yang pas. less is more. haha!) selain itu aku juga berhasil menjual baju-baju dan aksesoris seperti jam tangan sehingga aku bisa menghasilkan uang untuk jalan-jalan atau belanja lovely things for myself. Dan berbagi cerita disini apa saja yang aku dapat walaupun the big one masi rahasia ya! So stay there ;)



A hint, of course I treat myself with a new bag (after sold 22 bags!) and cheers my heart also my soul with beauty threat like makeup and perfume. I went to Kadewe Berlin to shop, I found Kadewe is one of my favorite place to shop luxury goods even for beauty. The sales assistant there I found nicer than other places, knowledgeable about the product, when you shop it comes with original shopping bag from the brand and the most interesting part is they do love to give you lots of gift! I shop quite a lot at dior (yes now dior is my fav beauty brand since chanel keep upsetting me with their quality lately) the sales assistant gave me bunch of gift such as mini eye shadows, mini perfume, and tester from foundation and perfume in big amount! that i'd love to use them a lot for traveling. Also it was my first time went to Tom Ford beauty, the sales assistant was funny and also helpful but not so much gift. Maybe just because I bought only one thing haha one of my friend bought two lipsticks and she got mini lipstick. But well anyway I will come back to Tomford. I use their perfume and it is lovely. Cant say a lot the quality of their lipstick is incredible! So that is for today's chit chat. Will be back for another post about my Chrismas gift haul (from clothes, bags and beauty of course!) let me know what are you guys wish for and up to this Chrismas?

Ok bocoran, tentu saja aku memanjakan diri aku dengan tas baru (setelah menjual 22 tas!) dan untuk membahagiakan hati dan jiwa aku aku memilih memanjakan diri aku dengan produk kecantikan seperti makeup dan pewangi. Aku biasa belanja di Kadewe Berlin, menurut aku Kadewe adalah tempat favorit aku untuk belanja luxury goods walaupun hanya makeup. Sales assistant disana sangat ramah dibandingkan dengan toko-toko lainnya, mengerti sekali tentang apa yang dijual, ketika kamu belanja juga di bungkus dengan indah dengan kantong original dari brand tersebut, dan yang paling penting mereka sering sekali kasi kamu hadiah! Aku belanja cukup banyak di Dior saat itu (iya Dior sekarang menjadi brand favorit aku untuk kecantikan dikarenakan kualitas chanel yang cukup mengecewakan).  Sales assistant kasih aku banyak hadiah seperti mini eye shadows, mini perfume, dan banyak sekali tester dari foundation dan perfume! Selain itu aku juga cek Tom Ford beauty, sales assistant sangat lucu dan ramah, tidak banyak hadiah sih, mungkin karena aku baru menjadi pelanggan Tom Ford. Teman aku yang membeli 2 lipstik contohnya dapet 1 lipstik mini gratis. But well anyway aku suka Tomford. Aku pake pewangi dari Tom Ford and its just lovely. Cant say a lot the quality of their lipstick is incredible! Jadi cukup segini dulu buat ngobrol-ngobrol hari ini. Will be back for another post about my Chrismas gift haul (from clothes, bags and beauty of course!) Share dong wish apa yang kamu punya?


Chrismas Gift Haul 1
1. Bag - Louis Vuitton
2. Boys Edition (Thommas) Lipstick - Tom Ford
3. Mascara - Dior
4. Star Foundation no 30 - Dior
5. Miss Dior Hair Perfume - Dior

ootd

1. Dionysus Bag Medium - Gucci
2. Stan Smith - Adidas



travel

When in Hamburg

4:35 PM



Hello my lovelies, it has been awhile after my last post posted. Yeah, I was traveling from one city to another. But first thing first I will share it to you my first city, Hamburg. And keep you posted with other journey and also some of my Christmas shopping that I did these past days.

So basically trip in Hamburg also one of my Christmas present that I got from boyfriend. Was really fun trip and to be honest Hamburg became one of my fav city in Germany after Berlin so far. I bet somehow I will come back often to this city. The people are nice, fashionable, the food are good just as good as Berlin, the difference is Hamburg has beautiful view that I will never find it in Berlin, has harbour, close to the sea, and seafood! What else I can tell! You can basically check my pictures that I took there and you can see how happy I am when I was there. Enjoy!






Miniature museum! This is impressive! Also, I went to uboat museum, that's also pretty nice!




And don't forget, outfit of that day!



1. Blue Coat - Zara
2. Black Cashmere Shawl - COS
3. Blue Jeans - BDG/Urban Outfitters
4. Xmini bebebo Backpack - MCM
5. Stan Smith - Adidas Original